Workshop rugklachten, Workshop knieklachten, Workshop heupklachten 

De golfer, de voetballer, de tennisser, de hockeyer, de hardloper. Pijnklachten komen veel voor en belemmeren de prestatie en het plezier. Ook bij mensen die in de sportschool trainen, treden na 3 tot 6 maanden blessures op. Hoe help je je cliënt het snelst en het best? In al deze thema-workshops, die je los van elkaar kunt volgen, leer ik je welke testen je moet afnemen en vervolgens welke stappen je moet volgen om je cliënt weer pijnvrij te laten bewegen of sporten.

Stel je vragen via    Ik wil meer informatie

Bellen mag natuurlijk ook.    Bel Annet

 

Workshop rugklachten bij mensen met een zittend beroep

Ja! Ook deze workshop zal jij als trainer of therapeut van smullen! Die coach-potato, die chauffeur, die bankhanger, die laptop-topper? Rugklachten komen vaak voor! En ze zijn heel eenvoudig te verhelpen, met de Gravitoss Methode. Checken, aanleren, huiswerk uitkiezen en hoppa! Je cliënt kan de rest van zijn of haar leven zichzelf helpen, is jou eeuwig dankbaar en zal dat maar wat graag rondvertellen.

 

Workshop ‘Pijn’

Pijn en chronisch pijn. Pijn bij bewegen. Er is veel over te doen en veel over te lezen. Ik voel me de meest levendige mens op aarde als ik over dit onderwerp praat! Want ik heb iets ontdekt. En met mijn ontdekking een nieuwe methode ontwikkeld: de Gravitoss Methode. Ik kom er elke dag bruisend mijn bed voor uit. Delen! Dat is wat ik wil. Méér mensen bereiken zodat méér mensen geholpen kunnen worden.

Je kunt mij boeken. Dan kun je alles horen over mijn visie en ontdekking. En mijn methode aan den lijve ondervinden. Theorie en praktijk ineen.

Het is prettig als je over basiskennis van het beweegapparaat beschikt, maar noodzakelijk is het niet. Ik ga vertellen over baby’s en over zwaartekracht en over een schommel en een notenkraker. De onderbouwing van mijn methode is namelijk gebaseerd op het neuro-reflectoir systeem, biomechanica en ontogenese. Natuurkunde en biologie dus. Ik vertel je over de drie universele voorwaarden voor pijnvrij bewegen

Werk je in de vergoede zorg met mensen met chronisch pijn?  Dan is wat je bij mij leert volledig aanvullend op wat je al biedt. En hands-off. Direct toe te passen.

Ben je trainer of geef je beweeglessen? Ook dan heb je veel aan deze workshop! Na afloop kijk je op een nieuwe manier naar bewegen en bruis je van inspiratie.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt?     Bel Annet

Of stel je vragen via    Ik wil meer informatie

 

Workshop ‘Blessures’
Vervelend… onvermijdelijk? Nee! In deze workshop kom je alles te weten over de nieuwste inzichten over het ontstaan van blessures. En natuurlijk ga ik je ook leren hoe je ze kunt voorkomen! Voor deze workshop is geen specifieke voorkennis vereist, maar ik ga er van uit dat je zelf ervaring hebt met sport of sportlessen en training geeft. Een open mind is het belangrijkste. De workshop bestaat uit een theoretisch deel en een praktijk deel. No sweat 😉 Wel gemakkelijke kleding aantrekken en een matje meenemen.

Ik kom deze workshop graag bij je geven, op jouw locatie. Dan hoeven je werknemers niet te reizen en kun je deze workshop gemakkelijk inplannen in het lesrooster.

Bellen is het handigst!     Bel Annet

 

 

Workshop Duurzame inzetbaarheid
Het komt in ieders leven voor: je zult een water moeten oversteken. Zonder brug zal je misschien moeten zwemmen. Geen probleem als je over goede zwemvaardigheden beschikt. Maar wat als je nou niet zo goed of helemaal niet kunt zwemmen? Wat als je halverwege dreigt te verdrinken? Helpt het dan als mensen aan de kant tegen je roepen dat je op zwemles had moeten gaan?
Uw goed bedoelde (en vaak kostbare!) interventies werken het minst bij de doelgroep waarvoor u ze het meest heeft bedoeld.
Hoe komt dat? En wat te doen aan de zorgwekkende verzuim- en verloopcijfers?

In deze workshop voor HRM, P&O medewerkers en verzuimcoördinatoren ontdekken uw medewerkers dat het anders kan.
Hoe? Ik vertel het u graag in een persoonlijk contact. De workshop maak ik graag op maat. Uw medewerkers zullen na afloop boordevol inspiratie opgetogen aan de slag gaan.   Bel Annet

 

Online Workshop ‘Leven’
Leven, dat gaat toch vanzelf? Toch hebben heel veel mensen het gevoel dat hun leven eigenlijk veel minder leuk is dan ze hadden verwacht. Dat het eigenlijk vies tegenvalt, te leven in de huidige tijd. Een gevoel van: ‘Is dit het nou?’
Herken je jezelf hierin en heb je zin om 2 uur even helemaal aan jezelf te besteden? Samen met andere geïnteresseerden? Of in je eentje, helemaal op maat?
Dat kan allemaal!
Neem contact met me op. Doe mee aan deze praktische workshop. Je zult er veel herkenning vinden en natuurlijk een schat aan praktische handvatten.
Gun jezelf dit extraatje.    Ik wil meer informatie

Workshop Sportprestatie verbeteren
Leuke clinic of workshop voor bij jullie op de club of vereniging.
Of bij uw bedrijf.
Want deze workshop is voor iedereen die iets met sport heeft leuk en nuttig om te doen.
Ook specifieke thema’s mogelijk.

Workshop Slaaphygiëne
Nachtrust.
Wat is het en wat doet het voor je? Wat gaat er mis als je er te weinig van hebt? Of te veel?
In deze workshop leg je de basis voor een vitaal leven.

Workshop Vitaliteit
Hoe belangrijk is pauzeren?
Hoe belangrijk is slapen?
Hoe komt het dat met hetzelfde werk sommigen onderbelast, anderen overbelast en weer anderen in balans zijn?
Wat heeft voldoening met vitaliteit te maken?
Wat helpt een gewoontedier te veranderen?
Elke insteek is mogelijk, neemt u contact met mij op voor overleg.
Een bruisend avontuur voor uw afdeling dat “Werken is Topsport” heet.

Workshop Leiden en Volgen
Bewust worden van je communicatie in samenwerking levert plezier en groei!
Een erg leuke multi-functionele uitdagende workshop.

Workshop aan groepslesdocenten of fitnessinstructors
Geeft uw groepslesdocenten of fitnessinstructors inspiratie en schoolt hen bij met de nieuwste inzichten op het gebied van trainingsleer, biomechanica, beweegpatronen, mentale gezondheid, klantenbinding, voeding en vitaliteit!

Workshop Afvallen
Alles wat u altijd al over afvallen hebt willen weten!
Het jojo-effect, al die diëten, stapelgek word je er van.
Na deze workshop weet u precies wat u wel en niet moet doen om af te vallen!

Workshop RSI/Rugklachten
Rusten, aangepast meubilair, spuiten en operaties?
In deze interactieve workshop maakt u op een vrolijke manier kennis met de oorzaak van arbeidsgerelateerde klachten.
Het goede nieuws: u kunt er zelf iets aan doen!

Workshop Ruiterlichaam
Hoeveel invloed heeft jouw eigen lichaam op de beweging van je paard? Wat kan je zelf doen om jouw eigen lichaam optimaal te krijgen om paard te rijden?
Leuke actieve workshop voor bij u op de manege of rijvereniging.
Voor elke discipline, voor iedereen die vaak paardrijdt en dat zo goed mogelijk wil doen!
Ook voor de topsport.

Bel Annet

 

Ik wil meer informatie