Wil jij ook je cliënten makkelijker en beter en sneller helpen? 

Wil je alles weten over de eenvoud en toepassing van de Gravitoss Methode?

School je in vier dagdelen bij tot Therapeutisch Trainer I 

 

Voor wie?

Ben je fysiotherapeut of fysiek trainer? Dan zal je gemakkelijk en snel de Gravitoss Methode in je praktijk kunnen toepassen. Heb je een andere achtergrond, neem dan even contact met me op om te overleggen. De cursistengroep is nooit groter dan 8 personen. Volop persoonlijke aandacht dus.

Hoe?

Vier woensdagavonden op locatie in Rosmalen, met theorieles en praktijkles, met tussenpozen van 3 weken. Zo heb je voldoende tijd om de stof te oefenen. Bij voldoende belangstelling start er ook een cursus op de zaterdagmiddag.

De cursus omvat toegang tot de besloten online omgeving met al het cursusmateriaal, oa.

  • arsenaal aan tests om vooraf uit te vinden of de Gravitoss Methode succesvol zal zijn bij je cliënt
  • een stapsgewijs protocol
  • video’s van alle tests bij rug-, heup- en bekkenpijn
  • video’s van alle tests bij kniepijn
  • video’s van alle tests bij nek- en schouderpijn
  • video’s met het arsenaal aan ketenoefeningen voor normaal rompgebruik
  • video’s met het arsenaal aan ketenoefeningen voor normaal beengebruik en het diafragma
  • EXTRA: opnames van alle lesavonden, zodat je de lessen kunt terugkijken

In de online omgeving kun je altijd je vragen kwijt en krijg je antwoord van de cursusleider. Ook deel je daar de filmpjes die je zelf maakt van jouw proefcliënten, zodat cursisten snel veel ervaring opdoen, kunnen sparren en van elkaar leren.

Deze online omgeving blijft een vol jaar voor jou als cursist toegankelijk, zodat je altijd kunt terug vallen op je cursusleider en je medecursisten om te overleggen over een casus uit jouw praktijk.

Wat?

Ik heb De Gravitoss Methode ontwikkeld vanuit de ontogenese. Ik combineer dat met mijn kennis van de biomechanica en het neuro-reflectoir systeem die aan normaal bewegen ten grondslag liggen. In de cursus leer je je cliënten pijnvrij te bewegen met de 3 O’s. De drie O’s staan voor de drie grootheden die de universele voorwaarden zijn voor pijnvrij bewegen.

Waar?

De cursus wordt gehouden in SCC De Biechten, Vincent van Goghlaan 1, 5246 GA Rosmalen op 4 woensdagavonden met steeds 3 weken ertussen, zodat je voldoende tijd hebt om de stof te oefenen.

Wanneer?

De eerstvolgende cursus staat gepland in het najaar van 2023

Kosten

De kosten bedragen 550 euro, inclusief b.t.w.  inclusief het certificaat Therapeutisch Trainer I.
Mocht dit bedrag een te hoge drempel voor je zijn, neem dan even contact met me op. Wellicht is er een mouw aan te passen.

Aanmelden

Meld je aan door het invullen van het contactformulier

Heb je nog vragen?

Bellen mag altijd, leuk zelfs 😀         Bel Annet

Bij uitzondering is het ook mogelijk om een gedeelte van de lessen online te volgen. Dit na overleg met de cursusleider.

Tof als je meedoet! Samen kunnen we méér mensen helpen. Dat is mijn diepste wens.

Het is ook mogelijk dat ik de cursus bij jou op je bedrijfslocatie kom geven, als bijscholing voor je medewerkers. Bel me even voor meer informatie, dat is het handigst… en leuk!