Vraag jij je ook wel eens af waarom jouw cliënten met blessures of pijn maar niet opknappen? Of waarom hun klacht steeds terugkomt?

Er zijn flink wat nieuwe ontwikkelingen op het gebied van pijn en bewegen en trainen en blessurepreventie. Dat wil je beslist weten!

School je nu in vier lesmiddagen bij tot revalidatie- en preventietrainer: met de cursus Therapeutisch Trainer I. Je zult smullen van alle kennis en toepassingen! 

 

Voor wie?

Ben je fysiotherapeut of fysiek trainer? Of personal trainer of groepslesdocent? Of ben je trainer in wedstrijdsport of breedtesport? Dan zal je gemakkelijk en snel de Gravitoss Methode in je praktijk of in je trainingen kunnen toepassen. Heb je een andere beweegachtergrond, neem dan even contact met me op om te overleggen. De cursistengroep is nooit groter dan 8 personen. Volop persoonlijke aandacht dus.

Hoe?

In vier zaterdagmiddagen op locatie in Rosmalen, met theorieles en praktijkles, met tussenpozen van 3 weken minimaal. Zo heb je voldoende tijd om de stof te oefenen.

De cursus omvat toegang tot de besloten online omgeving met al het cursusmateriaal, oa.

  • arsenaal aan tests om vooraf uit te vinden of de Gravitoss Methode succesvol zal zijn bij je cliënt
  • een stapsgewijs protocol
  • video’s van alle tests bij rug-, heup- en bekkenpijn
  • video’s van alle tests bij kniepijn
  • video’s van alle tests bij nek- en schouderpijn
  • video’s met het arsenaal aan ketenoefeningen voor normaal rompgebruik
  • video’s met het arsenaal aan ketenoefeningen voor normaal beengebruik en het diafragma
  • EXTRA: opnames van alle lesavonden, zodat je de lessen kunt terugkijken

In de online omgeving kun je altijd je vragen kwijt en krijg je antwoord van de cursusleider. Ook deel je daar de filmpjes die je zelf maakt van jouw proefcliënten, zodat je als cursist snel veel ervaring opdoet, kunt sparren en van elkaar kunt leren.

Deze online omgeving blijft een vol jaar exclusief voor jou als cursist toegankelijk, zodat je altijd kunt terug vallen op je cursusleider en je medecursisten om te overleggen over een casus uit jouw praktijk.

Wat?

Ik heb De Gravitoss Methode ontwikkeld vanuit de ontogenese. Ik combineer dat met mijn kennis van de biomechanica en het neuro-reflectoir systeem die aan normaal bewegen ten grondslag liggen. In de cursus leer je je cliënten pijnvrij te bewegen met de 3 O’s. De drie O’s staan voor de drie grootheden die de universele voorwaarden zijn voor pijnvrij bewegen. Goed om te weten: met de Gravitoss Methode werk je hands-off. Je hebt dus geen behandeltafel nodig en er is geen sprake van behandelen, maar van trainen. Met de Gravitoss Methode leer je iemand zichzelf te helpen.

Waar?

De cursus wordt gehouden in SCC De Biechten, Vincent van Goghlaan 1, 5246 GA Rosmalen

Wanneer?

Cursusdata 2024: zaterdagmiddag 2 maart, 13 april, 11 mei en 8 juni, van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Kosten

De kosten bedragen 550 euro, inclusief b.t.w., inclusief het certificaat Therapeutisch Trainer I.
Mocht dit bedrag onoverkomelijk voor je zijn, neem dan toch even contact met me op. We vinden samen vast een oplossing.

Aanmelden

Meld je aan door het invullen van het contactformulier

Heb je nog vragen?

Bellen mag altijd, leuk zelfs 😀         Bel Annet

Bij uitzondering is het ook mogelijk om een gedeelte van de lessen online te volgen. Dit na overleg met de cursusleider.

Tof als je meedoet! Samen kunnen we méér mensen helpen. Dat is mijn diepste wens.

Het is ook mogelijk dat ik de cursus bij jou op je bedrijfslocatie kom geven, als bijscholing voor je medewerkers. Bel me even voor meer informatie, dat is het handigst… en leuk!