Vrijwilliger Stichting Van Waarde

Sinds maart 2020 ben ik secretaris bij de Stichting Van Waarde. Achter de schermen zijn we met het bestuur en andere vrijwilligers druk bezig om de lancering op 3 december kracht bij te zetten met een gave sponsoractie en een mooi promotiefilmpje. Wil je alvast meer weten? Kijk dan op  http://www.stichtingvanwaarde.nl Een voorproefje zie je hier:

 

Mijn cursus “Leven” bij de Volksuniversiteit Den Bosch verplaatst naar maart 2021

Wat zo leuk had kunnen zijn, gaat niet door: verschillende deelnemers aan de cursus Leven hebben hun inschrijving herroepen uit angst voor corona.  http://www.vudenbosch.nl

 

Vervolg workshop ‘Op reis met Patrick” 

De workshop ‘Op reis met Patrick’ tijdens De Bossche Zomer is de deelnemers zo goed bevallen, dat zij meteen na afloop vroegen om een vervolg! Hartstikke leuk! Die gaat snel plaatsvinden, namelijk op 1 september. Patrick en ik verheugen ons de deelnemers nog wat verder te mogen vergezellen op hun avontuur binnen hun eigen leven!

 

Ook pijnklachten aanpakken kan online!

Het klinkt misschien wonderbaarlijk, maar voor analyse van je pijnklachten werkt een online afspraak ook uitstekend. Het enige wat je nodig hebt is een tablet of pc met webcam en microfoon. De beeld- en geluidkwaliteit is tegenwoordig zó goed, dat ik goed kan zien waar je lichaam in de problemen zit. En omdat ik altijd gebruik maak van controle-vragen, kunnen we samen de beste insteek kiezen waardoor jouw pijnklachten afnemen of verdwijnen.

 

Workshop ‘Op reis met Patrick’ op 18 augustus 2020 bij De Bossche Zomer 2020 in SCC De Biechten in Rosmalen, Hintham                                                                        Meld je aan en koop een ticket:  https://debosschezomer.nl/concept/workshop-op-reis-met-patrick-een-reis-door-je-eigen-leven/                                        Aanmelden kan tot 4 augustus.

 

Online coaching
Online coaching werkt uitstekend; dat kan ik nu met zekerheid zeggen sinds de corona crisis. Maakt niet uit via welk medium, het werkt!

 

Kwetsbare mensen
Alle mensen zijn van waarde. Maar om een volwaardig leven te leiden hebben de meest kwetsbare mensen onze hulp en steun extra hard nodig.
De Stichting Van Waarde zet zich belangeloos in om gelden te verzamelen en dat in te zetten op plekken waar dat nodig is. Bijvoorbeeld door een speciaal ontworpen cursus Levensvaardigheden voor laaggeletterden of werkzaam in een sociale werkplaats. Of voor mensen die herstellende zijn van een levensbedreigende ziekte.
Ik ben trots en blij van de Stichting Van Waarde de secretaris te mogen zijn! https://www.stichtingvanwaarde.nl/

 

Cursus ‘Leven’ bij de Volksuniversiteit Den Bosch
In oktober 2020 geef ik deze leuke cursus! Voor iedereen die wel wat meer uit het leven zou willen halen of voor iedereen die zich weleens afvraagt waarvoor hij of zij eigenlijk zijn bed nog uit zou komen.
Als cursusmateriaal gebruik ik o.a. het Basisboek Anders over Leven.
De cursus bestaat uit 6 avonden. Groepsgrootte maximaal 12 deelnemers.
Deels werken we klassikaal maar merendeels individueel zodat je volop ruimte hebt om aan je persoonlijke thema’s te werken.
Na afloop van de cursus heb je een compleet pakket met praktische levensvaardigheden die je kunt toepassen in je dagelijks leven.
Wil je je aanmelden? Klik hier https://www.vudenbosch.nl/persoonlijke-ontwikkeling/persoonlijke-effectiviteit/cursus-leven Wil je eerst wat meer informatie? Klik dan op annet@andersoverleven.nl

 

Mijn boek ANDERS OVER LEVEN- Basisboek is te koop
Op http://www.andersoverleven.nl kun je rechtstreeks mijn boek ANDERS OVER LEVEN aanschaffen.
Ook deel 2 in deze serie, ANDERS OVER LEVEN met KANKER, geschreven door mijn collega Mariëtte van Hooff, is sinds 1 februari 2019 verkrijgbaar via dezelfde webshop.

 

Bel Annet

 

Ik wil meer informatie