Aanhoudende Lichamelijke Klachten

Die onbegrepen pijnklachten waar je al heel lang mee loopt… Geen enkele medicus heeft tot nu toe een oorzaak kunnen vinden. Ik hoop voor je dat je niet voor aansteller wordt uitgemaakt… in ieder geval niet door jouw dierbaren. Ook hoop ik dat je ondanks je klachten nog in staat bent om je taken te kunnen uitvoeren of je werk te doen. Maar wat zal je leven zwaar zijn. En wat zal je weinig energie overhouden om juist de leuke dingen te kunnen doen! Jij hebt er geen boodschap aan dat wij behandelaars eerst spraken over SOLK als iemand langdurig onbegrepen lichamelijke klachten had. Dan moet je denken aan pijn bij bewegen, buikpijn, maagpijn, hoofdpijn, stress/burn-out, vermoeidheid en duizeligheid. En dat die term recent is veranderd in ALK.  Misschien is het wel een troost voor je dat jij niet de enige bent. Jaarlijks zijn er Nederland ruim één miljoen mensen met ALK. Of je er volledig van kunt genezen weet ik niet. Wel dat er sinds 2017 een behandeling voor je is. Een hele fijne en mooie behandeling met goede resultaten. Ik ben daarin jaarlijks bijgeschoold. De klachten nemen in hevigheid af en soms verdwijnen ze zelfs helemaal. De behandeling bestaat uit een vorm van coaching, die ook prima online kan plaats vinden. Die stem ik 100% af op jou persoonlijk. Want ieder mens is uniek en ieder mens wil zijn eigen keuzes maken.

Dilemma?

Leven kent vele uitdagingen, maar soms kom je echt voor een moreel dilemma te staan: wát je ook kiest om te doen, je benadeelt met je keuze dan altijd iets of iemand. Heftig is dit! Je ligt er zelfs ’s nachts wakker van. Je gedachten raken helemaal in de knoop en je kan bijna nergens anders meer aan denken. Wat nu?

Als professionele levenscoach help ik je graag! We verkennen jouw waarden, ook de waarden waarvan je je nog niet bewust bent. Daarna doorlopen we samen de stappen die nodig zijn om tot een keuze te komen. Zodat je weer rust ervaart en weer door kunt, met het gevoel dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Wil je dat?

 

Nieuwe trainingsvorm!

De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan een nieuwe trainingsvorm om mijn cliënten een uitdagende buitentraining te kunnen bieden tijdens de corona-crisis. Een impressie zie je hier: https://youtu.be/XKAGyCVXPLI

Heb je interesse? Ik sta open voor het geven van workshops over deze trainingsvorm aan andere trainers!

 

Wat houdt jou tegen?

 

Zomaar een coach inschakelen… dat is h a r t s t i k k e èng! Dat snap ik als geen ander! Jouw gevoel slaat alarm: pas op, er dreigt gevaar! Net zoals die slagboom er voor zorgt dat je niet in het water zult vallen. Maar is het terecht bij coaching? Als je op vakantie bent in eigen land, durf je dan een krentenbol te kopen bij een voor jou onbekende bakker? Of speel je op save en neem je altijd je eigen brood mee van je eigen vertrouwde bakker thuis? Grappig hè? Die krentenbol… dat is te overzien. Lust je hem niet, dan loop je daarna gewoon weer door, op zoek naar een andere bakker. Zo simpel werkt het met mij! Je bent van harte welkom!

 

Online coaching of wandelcoaching tijdens lockdown

Juist in deze bizarre corona-tijd is het fijn om iemand te hebben waar je je verhaal kwijt kunt. Dat kan heel veilig online. Ook als je pijn hebt kan ik je online al helpen. Wandelcoaching is ook heel fijn en effectief als je met een levensvraagstuk zit of aan het piekeren bent over een probleem. Informeer gerust naar de mogelijkheden! Het is juist sterk van je als je om hulp vraagt.

 

Vrijwilliger Stichting Van Waarde

Sinds maart 2020 ben ik secretaris bij de Stichting Van Waarde. Achter de schermen zijn we met het bestuur en andere vrijwilligers druk bezig om de lancering op 3 december 2020 kracht bij te zetten met een gave sponsoractie en een mooi promotiefilmpje. Wil je alvast meer weten? Kijk dan op  http://www.stichtingvanwaarde.nl Een voorproefje zie je hier:

 

Mijn cursus “Leven” bij de Volksuniversiteit Den Bosch verplaatst naar maart 2021

Wat zo leuk had kunnen zijn, gaat niet door: verschillende deelnemers aan de cursus Leven hebben hun inschrijving herroepen uit angst voor corona.  http://www.vudenbosch.nl

 

Vervolg workshop ‘Op reis met Patrick” 

De workshop ‘Op reis met Patrick’ tijdens De Bossche Zomer is de deelnemers zo goed bevallen, dat zij meteen na afloop vroegen om een vervolg! Hartstikke leuk! Die gaat snel plaatsvinden, namelijk op 1 september. Patrick en ik verheugen ons de deelnemers nog wat verder te mogen vergezellen op hun avontuur binnen hun eigen leven!

 

Ook pijnklachten aanpakken kan online!

Het klinkt misschien wonderbaarlijk, maar voor analyse van je pijnklachten werkt een online afspraak ook uitstekend. Het enige wat je nodig hebt is een tablet of pc met webcam en microfoon. De beeld- en geluidkwaliteit is tegenwoordig zó goed, dat ik goed kan zien waar je lichaam in de problemen zit. En omdat ik altijd gebruik maak van controle-vragen, kunnen we samen de beste insteek kiezen waardoor jouw pijnklachten afnemen of verdwijnen.

 

Workshop ‘Op reis met Patrick’ op 18 augustus 2020 bij De Bossche Zomer 2020 in SCC De Biechten in Rosmalen, Hintham                                                                        Meld je aan en koop een ticket:  https://debosschezomer.nl/concept/workshop-op-reis-met-patrick-een-reis-door-je-eigen-leven/                                        Aanmelden kan tot 4 augustus.

 

Online coaching
Online coaching werkt uitstekend; dat kan ik nu met zekerheid zeggen sinds de corona crisis. Maakt niet uit via welk medium, het werkt!

 

Kwetsbare mensen
Alle mensen zijn van waarde. Maar om een volwaardig leven te leiden hebben de meest kwetsbare mensen onze hulp en steun extra hard nodig.
De Stichting Van Waarde zet zich belangeloos in om gelden te verzamelen en dat in te zetten op plekken waar dat nodig is. Bijvoorbeeld door een speciaal ontworpen cursus Levensvaardigheden voor laaggeletterden of werkzaam in een sociale werkplaats. Of voor mensen die herstellende zijn van een levensbedreigende ziekte.
Ik ben trots en blij van de Stichting Van Waarde de secretaris te mogen zijn! https://www.stichtingvanwaarde.nl/

 

Cursus ‘Leven’ bij de Volksuniversiteit Den Bosch
In oktober 2020 geef ik deze leuke cursus! Voor iedereen die wel wat meer uit het leven zou willen halen of voor iedereen die zich weleens afvraagt waarvoor hij of zij eigenlijk zijn bed nog uit zou komen.
Als cursusmateriaal gebruik ik o.a. het Basisboek Anders over Leven.
De cursus bestaat uit 6 avonden. Groepsgrootte maximaal 12 deelnemers.
Deels werken we klassikaal maar merendeels individueel zodat je volop ruimte hebt om aan je persoonlijke thema’s te werken.
Na afloop van de cursus heb je een compleet pakket met praktische levensvaardigheden die je kunt toepassen in je dagelijks leven.
Wil je je aanmelden? Klik hier https://www.vudenbosch.nl/persoonlijke-ontwikkeling/persoonlijke-effectiviteit/cursus-leven Wil je eerst wat meer informatie? Klik dan op annet@andersoverleven.nl

 

Mijn boek ANDERS OVER LEVEN- Basisboek is te koop
Op http://www.andersoverleven.nl kun je rechtstreeks mijn boek ANDERS OVER LEVEN aanschaffen.
Ook deel 2 in deze serie, ANDERS OVER LEVEN met KANKER, geschreven door mijn collega Mariëtte van Hooff, is sinds 1 februari 2019 verkrijgbaar via dezelfde webshop.

 

Bel Annet

 

Ik wil meer informatie