“Net als bij de bakker…”

 

COACHING OF PIJN 

Alleen een krentenbol kopen, dat kan bij mij; zo een kennismakingsgesprek kan zowel bij je thuis als online plaatsvinden.
Tijdens dit gesprek kan jij kijken of je het met mij kunt vinden… en kan ik een inschatting maken of ik je kan helpen.
De kosten voor dit gesprek bedragen 50 euro all-in; alleen als je verder dan 45 minuten bij mij vandaan woont, zullen we even overleggen wat een redelijk bedrag is voor de kennismaking.
Na afloop van het kennismakingsgesprek ben je nergens toe verplicht!

Smaakt de krentebol goed en wil je daarna “een brood” = een sessie bij mij kopen?

Een sessie kost 84,70 euro (dat is inclusief b.t.w.) en duurt 50 tot 60 minuten. Is het bij je thuis dan komen daar nog reiskosten bij à 50 cent per kilometer met een minimum van 5 euro. Ik reken het graag precies voor je uit, van te voren, zodat je weet waar je aan toe bent.

Wil je maar “een half brood”? Een online sessie van een half uur kost 42,35 euro (incl.btw).

Heeft u een onderneming en wilt u de factuur op de zaak hebben, dan geldt een starttarief van 90 euro per uur, exclusief b.t.w. 21% en exclusief reiskosten van 0,28 cent per kilometer. Voor de precieze kosten maak ik graag een offerte voor u op. Coaching is aftrekbaar voor ondernemers.

Mocht u besluiten om in één keer 10 sessies tegelijk van mij af te nemen, dan krijgt u de 50 euro van het kennismakingsgesprek volledig retour.

WORKSHOP

Wilt u een workshop laten geven voor uw werknemers? Alles is mogelijk! Ik maak graag vrijblijvend een offerte voor u op.

Bel Annet

 

Ik wil meer informatie